Saturday, April 3, 2010

bulan tiup lilin..

ya ampunkkkk..sbulan sudah ibu x hapdet kt sini.. hmm..nk kata malas ..hmmm..malas ke eh..ibu pn ekceli sakit jgk mata mandang blog yg dah bsawang ni..tp skg mmg ibu tgh mode luar biasa busy..hmmm..tp kalu betul nak update patut boleh je usahakan kn..kalu nk seribu daya kan....konklusinya..hmm..ntah eh..pandai2 je laa nk konklusikan ape pn.. ok..kesah paling penting spjg bulan MARCH.. bulan MARCH adalah bulan utk tiup2 lilin bg budak2 bedua nih
NUR IRDINA BATRISYIA..my sweet bucuk2 pwincess..genap 5 tahun..5 MARCH 2010.. kek 'a long time requested' hokeyy nie..anak dara nie kan idupnya..pwincessssss ajee..x princess barbie..x barbie..pwincessss..
with aunty ina & mirza wafee bday kek yg sungguh anggun jelita nie plak ditaja oleh hasil tgn aunty ina (yg jgk bday gal -sama birth date ngn dina) sendiri hokey..mmg sgt superbbbb mabelessssss..sungguh lawa pwincesss ngn gaun kembangnya ini dan kek coklatnya yg mmg sgt2 yummy.. tq aunty..dah laa ssh2 buat..siap ssh2 special delivery lg.. kpd sesapa yg ase nk order..boleh contact aunty ina k..012-7286007
last but not least.. IMAN HARIZ..my little up to u laa pumpkin..genap 2 tahun ..on 29 MARCH 2010.. my little pumpkin nie.. sgt teruja sbb pestime br pandai nk tiup sdr lilin kek bday and baru paham apa itu bday.. so skg sila laa tanya dia "umur ayesh da bape thn?"..sbb dia dah leh jawab dgn jayanya "uwe"..siap tunjuk 2 batang jari halusnye itiew ye ..ibu jari dan jari telunjuk..kekeke.. hmm..adakah patut diplanningkan bahwa bakal adik (atau adik2) dinahariz jgk boleh tiup lilin on march..miahahaaaaaaa...sila jgn buat gosssiippp liarr hokeyy..no loya2 or 2line lg ye.. ;)

sekian..tahniah utk ibu..sbb berjaya jgk hapdetttt..hoyeeeeehhhh!!..

4 comments:

Anonymous said...

lama tak dengar cite dr anim..
bz agaknya ye tup2 bukak blog ni tgk dah byk entry tak baca..
sihat ke?
salam,
Kak elly

Jiejah @ Iza said...

hepi belated besday tuk dina & hariz .. jenuh tiup lilin every march , apakata buat tgh² date hahahah

ROSMAH AZAN said...

Lawa sungguh kek si kakak yer..princess lagi..n kakak pun makin besar makin ayu & comey mcm ibu dia..hehehe

Mama Eyrfan said...

Happy Belated Besday Dina & Hariz!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...